Restaurant Dijk9 - Restaurant

Hartelijk dank voor uw interesse in ons restaurant...

Wij kijken er enorm naar uit u weer te mogen ontvangen. Door omstandigheden serveren wij uitsluitend het “menu de chef”. Wel hebben we een kleine kaart voor de lunch.

Reserveren kan makkelijk via het reserveringssysteem. Mocht u vragen hebben kunt u ze benoemen bij de reservering of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij reageren binnen 24 uur. Reserveringen op het terras zijn altijd onder voorbehoud.

Meerdere huishoudens? U kunt bij de reservering op eigen verantwoordelijkheid aangeven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Wij houden dan rekening met de juiste afstand.
Voordat we u onderdompelen in de verplichte regels van de overheid willen wij u allereerst graag vertellen dat wij er enorm naar uit kijken u weer te mogen ontvangen.

We hebben een klein kaartje met bites als aperitief of voor bij de borrel. Gelieve ook voor een borrel met bites dus gewoon te reserveren. We hebben hier een beperkt aantal tafels voor.

Bij Chef-kok Dirk-jan van Engelen komen alle windstreken aan bod. De gerechten zijn rijk van smaak, modern maar met traditie. De zwarte brigade onder leiding van Dorus de Bruyn begeleidt graag met advies en uitleg. De gastheren en dames zijn vlot en een vleugje chique! Onze keuken is geopend voor lunch en diner.

Ontvangsttijden

Maandag t/m Zaterdag
12:00-21:00

Zondag
13:00-21:00

+31 (0)40 21 22 355