Restaurant Dijk9 - Restaurant

Hartelijk dank voor uw interesse in ons restaurant...

Voordat we u onderdompelen in de verplichte regels van de overheid willen wij u allereerst graag vertellen dat wij er enorm naar uit kijken u weer te mogen ontvangen.
Door omstandigheden is er beperkte capaciteit. Het personeel mag bijvoorbeeld nog steeds niet met teveel mensen in een kleine keuken staan en we kunnen binnen maar maximaal 30 gasten ontvangen. We serveren in juni daarom uitsluitend het "menu de chef" en een kleine lunchkaart. In het weekend werken we met shifts. Tot 18:00 kunt u dan een 3 gangen menu reserveren en vanaf 19.45  kunt u uitgebreider eten met een 4, 5 of 6 gangen menu. 

Zodra het weer het enigszins toelaat nemen we ook reserveringen op het verwarmde terras aan.  Hier werken we niet met shifts en deze terras reserveringen zijn onder voorbehoud omdat we binnen waarschijnlijk geen reservetafels vrij hebben. Uiteraard nemen wij in dit geval contact met u op.

Tot 4 personen maakt het aantal huishoudens niet uit en kunnen we u aan een tafel zetten met 1,5 m afstand. Vanaf 5 personen geldt een max van 2 huishoudens. Gelieve dit bij het reserveren aan te geven dan kunnen wij rekening houden met de tafelindeling. Hier hebben wij maar een beperkt aantal tafels voor

TRIAGE! Mocht u koorts, verkoudheid of longklachten hebben kunnen wij u helaas niet ontvangen. Dank voor uw begrip.
We hebben een klein kaartje met bites als aperitief of voor bij de borrel. Gelieve ook voor een borrel met bites dus gewoon te reserveren. We hebben hier een beperkt aantal tafels voor.
Bij Chef-kok Dirk-jan van Engelen komen alle windstreken aan bod. De gerechten zijn rijk van smaak, modern maar met traditie. De zwarte brigade onder leiding van Dorus de Bruyn begeleidt graag met advies en uitleg. De gastheren en dames zijn vlot en een vleugje chique! Onze keuken is geopend voor lunch en diner.

Ontvangsttijden

Maandag t/m Zaterdag
12:00-21:00

Zondag
13:00-21:00

+31 (0)40 21 22 355